Umi - my once in a lifetime girl....

Afgelopen vrijdag hebben we mijn meisje Umi moeten laten gaan. Na 15 jaar, exact 15 jaar, in mijn bezit was het op, het lijf was op, de geest was klaar. Zo ineens over een nacht. Woensdag op donderdag heb ik nog tot half 2 snachts bij haar gezeten en was er ogenschijnlijk niks mis en donderdagochtend was het op. 

Voor alle zekerheid nog wel bloed laten testen, maar nee, alles was in orde. Dat liet ons nog maar een keuze. 

Dierenkliniek Den Heuvel was zo ontzettend lief om ondanks de afstand in dit geval toch aan huis te komen. De volgende dag, vrijdag 23 november net voor de middag hebben we dan ook afscheid genomen. 

 

Exact 15 jaar in mijn bezit, want het weekend van 22 en 23 november was in 2003 het weekend dat we haar ophaalden bij haar fokker in Frankrijk, een fokker die haar hele leven en ook nu aan het einde altijd betrokken is geweest en altijd klaar heeft gestaan. 

Gelukkig is ze nog in goede gezondheid afgelopen zomer meegeweest naar haar fokker en heeft hij haar nog mogen zien na al die tijd. 

 

Umi heeft me alles gegeven, door dalen begeleid en bij hoogtepunten bij gestaan. Ze laat een enorm gat achter, een stilte, maar ze laat ook een enorme erfenis achter waardoor ze nooit vergeten zal worden. Umi leeft voort in haar nakomelingen en de generaties daarna. 

Meisje, het ga je goed en ik zal je nooit vergeten.....

 

Nog enkele foto's gemaakt door Jacqueline Wagener een kleine 2 weken voor haar overlijden.....

umia

 

umib

 

umil

 

umin

© 2004 - 2018  Like A Hurricane | Disclaimer
Design by Lichtbringer